12 November 2009

setelah DUA BULAN menyepi..

day after day..

time passing by..

setelah DUA BULAN menyepi..

pejam celik.. pejam celik.. hari ni dah 12 NOVEMBER.. cepat betol masa berlalu.. kepada semua sahabat blogger, saya harap anda semua sihat walafiat dan sentiasa ceria untuk terus berblog.. kepada pembaca yang sudi singgah, a million thanks to you!

selama dua bulan ni, bukan tak menjenguk langsung.. cuma kemalasan untuk bercerita.. sejak saya mula kerja baru, free time saya teramatlah limited.. bila ada masa terluang, saya melayan facebook, watching tv.. weekend pulak, habiskan masa dgn family..

so hari ni, saya nak updated serba sikit, moga terubat kerinduan anda semua, khasnya untuk sahabatku PIJA

SEPTEMBER - LEBARAN

aidilfitri tahun ni semua serba ringkas.. gambar sat
u family pun lupa nak amek.. yg paling best, raya tahun ni dpt jumpa adik pisah, faizul & adib, kawan skolah yg dah 10 tahun tak jumpa.. sebelum balik kajang, gi mkn kfc kt batang kali, terserempak pulak dgn apai, kawan sekelas masa skolah rendah dulu..




EARLY OCTOBER - MOVIE

tak ingat tarikh.. aritu ada open house office-mate kt cheras perdana.. sebelum ke sana, saya & adik sempat gi tgv cheras selatan, bawak ikhwa
n & fahim tgk G-FORCE.. hajat hati saya nk tgk FINAL DESTINATION.. bulan puasa aritu, malas nak keluar.. tp citer tu dah takde kt tgv cheras.. nak gi alamanda, takde geng pulak.. oleh kerana dah lama tak layan movie, hentam je la cite G-FORCE.. best pulak.. enjoy!
END OCTOBER - BIRTHDAY JEPA & IKHWAN

bday jepa ke-19 jatuh pada 23-oct.. ikhwan pulak, 28-oct tu, genap 4 tahun.. ari sabtu 31-oct tu, me & 1 of my office-mate gi kenduri kawen kt taman melati.. petang tu, lepas gi bengkel kereta, mak suruh beli kek.. kereta saya tu mrajuk agaknya sbb asik sebut nk tukar baru.. door lock die jam, takleh bukak pakai alarm, manually pun takleh.. kejadian tu berlaku masa nk balik dr majlis bbq skolah mak.. 1 mlm kereta tggl kt skolah mak.. huhu..terpaksa la tukar satu set door lock & starter lock utk enjin.. skrg dah ok dah.. alhamdulillah.. balik dari bengkel terus gi beli kek bday.. ikhwan potong kek sesorg pasal paksunyer membuta.. hehe





CURRENT READING NOVEL
mula selak sejak bulan puasa aritu tapi sampai skrg tak habis2.. asik tinggal je.. lepas ni kena start all over again.. novel ni adalah kesinambungan ombak rindu & cinta tiada akhirnya.. jalan cerita agak heavy tp oleh kerana saya follow sejak ombak rindu, saya yakin novel ni takkan menghampakan saya.. cuma presentation kurang menarik sbb publisher die bukan alaf21..hihi

Comments :

3 komen to “setelah DUA BULAN menyepi..”

Afzan berkata...
on 

testing

~ PIJA ~ berkata...
on 

wei....bile nak menulis lagik..

~ PIJA ~ berkata...
on 

uit..lame tak tulis blog...

Catat Ulasan

 

Hakcipta ©  AFZAN AMIR untuk ceritera hidupku ::AUGUST 2009::

Credited to Mr. Rohman