27 Jun 2009

Revenge of The Fallen


awesome! superb!

citer ni mmg best, aku paling suka tgk part autobot tu nk transform.. die punyer effect producing mmg cun.. lagu pun sedap2.. utk sequal ni, si michael bay tu maseh kekalkan watak2 lama dlm transformers yg lepas disamping menambah watak baru (boring gak kalo asik tgk muka yg sama je.. kan?) antaranye ialah autobot kembar tak seiras.. decepticon pun ada gak yg baru.. ada yg ganas.. ada yg comel.. chihuahua sam yg nama mojo pun da ada kawan tau.. sape ntah name die.. jenis bulldog kalo tak silap..

kalo dibandingkan dgn transformers yg no.1, citer ni mcm lama sgt & mcm slow sikit.. aku lebih suka yg 1st, rase2 aku laa.. tp kan, part2 action, mmg tak kurang hebatnyer.. dua2 mmg best..

lagi 1 mende best, aku masuk panggung dua kali tau tgk citer ni.. tgv mines & tgv cheras selatan.. 1st, kawan lama aku belanja show kul 2pm on 25-jun.. last minute die ajak aku pasal partner tgk wayang die tak jadik nk join.. 2nd, mak blanja.. hehehe.. nk bwk cucu punyer pasal, mak sanggup masuk panggung even citer ni bukan citerasa die.. couple seat kongsi 4 org, show ptg tadi kul 3.10 pm... huh!! tak sampe sejam aku serender & duk kuar masuk panggung.. at last, aku duduk bersila jer kt belakang, sandar kt dinding, riba anak buahku ikhwan (die menyebok nk ikut).. org kuar masuk gi toilet mesti ingat aku takde tiket..

ni tiket buat kenang-kenangan... ku anggap hadiah hari lahir aku ke-30 yg jatuh pada 27-Jun-2009.. terima kasih mak.. terima kasih kawan lama.. :)

da tgh mlm.. da masuk tarikh 27 da pun..
happy birthday to me!!!
(kalo nk lagi tepat, kena tunggu time aku lahir la.. kul 7.50am..)

~ semacam ada satu rasa dalam hati ~

Comments :

4 komen to “Revenge of The Fallen”

~ PIJA ~ berkata...
on 

hapi besday fren..
moga panjang umur ngan murah rezeki..
cpt2 dpt jodoh yang sesuai...
amin...

tak aci da tgk 2 kali tranpomess...

IbU aDaNa & aZhad berkata...
on 

salamm...epy besday akak...waaa..mmg bess kannnnn transfomer su tgkk tepat pmbukaan dia tu 24 jun kat alamanda abg amy booking online...mmg besss aaaa.....su pindah pjaya coz ayoi dpt kuarters kak...free2 dtg aa umah..:)

Afzan berkata...
on 

thanks su.. thanks fiza..

Enon berkata...
on 

Happy Belated Bday afzan :) Sorry lambat sgt wish kat sini :). Tak tgk2 lg transformers. Ades...best sgt ke? Ish nk kna tgk neh!

Catat Ulasan

 

Hakcipta ©  AFZAN AMIR untuk ceritera hidupku ::AUGUST 2009::

Credited to Mr. Rohman