03 Julai 2009

What's In My Bag

what's in my bag??

sejak keje kt site opis, da lama aku tak bawak handbag.. sbaik sling beg yg aku pakai masa kt upm dulu masih elok.. beg itu la yg kukendong kesana ke
mari selama hampir setahun ni..

what's in my bag??

rasenyer selama hampir setahun nih, aku tak penah nk take any special care utk beg tu.. credited to sahabat saya cik enon yg telah mengin
gatkan saya utk mengosongkan beg itu.. sila klik link dibawah kalo anda nak tau ape isi beg cik enon sayer.. ;)

ape ada dlm beg enon

dlm beg saye takde wallet.. da angkut kuar kul 9 lebih td pasal aku gi giant

skrg aku nk kosongkan beg & dengan penuh kejujuran akan meng-list down what I've managed to pull out from my bag..

  1. sarung tangan kaler biru pekat (ntah sejak bila aku bubuh dlm ni)
  2. handkerchief kaler maroon.. ni mesti dpt dr umah org kawen ni
  3. mak punyer ambank credit card payment receipt (dua bulan lepas mak kehilangan resit ni.. hari ni baru jumpa)
  4. vick inhaler (tp da takde bau langsung!!)
  5. bil letrik bulan 5
  6. paper cutting - iklan kerja sambilan
  7. epf statement 2008
  8. pensel tekan kaler hijau (adiah dr bos 3 tahun lepas)
  9. marker pen biru brand kenko (bos bagi jugak.. dulu ada byk kaler tp yg lain2 tatau mana ilang.. ngehngeh)
  10. p&c letter from bank (alamak!!)
  11. notebook kecik gambar tangan org pegang jantung (ni mak punyer sbnrnyer tp budak2 dok gaduh merebut mende ni.. tu yg aku simpan dlm beg ni.. byk lg m/s kosong)
  12. ubat alahan 6 bijik (bulan 1 punyer ubat)
  13. notebook kecik yg simple & berwarna biru (yg ni mmg aku punyer)
  14. pen biru faber castell needle grip s-fine (pen feveret aku)
  15. sekeping kertas yg da lunyai tertulis no. hp astro installer (kt umh ni da ada astro maa..may be aku amek utk kawan kot.. tak ingat laa)
  16. sekeping kupon top up beli kt petronas.. bulan 4 tu ari
  17. notebook.. kaler biru lagik! sah2 tu kaler feveret aku.. notebook ni besar sket.. ada gambar koala bear.. kt depan die tulih 'your life is what your thoughts make it'.. ada lagi 'let life get your best today'.. dan lagi 'friendship is a cozy shelter from life's rainy day'.. buat pengetahuan korang, aku mmg cerewet sikit bab2 stationary ni.. masa beli ari tu, dekat sejam gak ar aku memilih.. ;)
  18. asthalin inhaler (ada separuh lagi)
  19. beg duit syiling yg diisi penuh dgn klip rambut, keronsang & pin baju
  20. paling best.... SEKEPING DUIT RM50!!! yahuuuu!!
CIK ENON!!! pesal total bilangan barang kita hampir same eyh??

Pesanan dari cik enon:
Wash ur bag. U might find diamonds or maybe a long lost boyfriend inside it. :) Thank you!



Comments :

5 komen to “What's In My Bag”

FARDLEE berkata...
on 

byk-byk benda, no.20 tu paling best ;p

ayu-lysa berkata...
on 

byknya barang dlm tu..blh tmbh barang lg x??taruk barang ayu lak kat dlm tu..heheheh...

Afzan berkata...
on 

jalau tmbh brg ayu, kena cas sewa la.. hikhik

Enon berkata...
on 

Heehehehehehehe (gelak x brenti baca post ni). Fard betul. No 20 paling best. (Apsalla aku x jmpe RM masa selongkar beg? Ceh, ekonomi merundum tol ar aku neh. Ehehehe...) Afzan, bila kita nak hangout ni? :)

Afzan berkata...
on 

cik nurul.. tu la.. berkat idea u, i jumpa no.20 tu, best tol!! mmg saye tak ingat langsung bila masa saye selit duit tu.. ekek.. nak hangout ke? sudi ke cik nurul nak berhangout2 dgn saye ni? huhu

Catat Ulasan

 

Hakcipta ©  AFZAN AMIR untuk ceritera hidupku ::AUGUST 2009::

Credited to Mr. Rohman